Resultaten voor bulb

bulb
Bulb De website van tienerclub Bulb uit Ede.
BULB HIGH VOLTAGE BULB XL? Bulb bestaat uit twee delen. Bulb High Voltage eerste en tweede klassers en BulbXL derde en vierde klassers. Vanaf 16 is er trouwens Bliever! Bulb High Voltage Bulb XL komen op dezelfde plaats en tijd bij elkaar.
Bulb stand, wat kun je er mee? Moor Fotografie.
Ik heb het hier over de Bulb stand, ook wel bulb exposure mode genoemd. De serie sluitertijden die je kunt instellen op je camera eindigt bij 30s. Nog een klikje verder en daar verschijnt de bulb stand. Met de bulb stand kun je zelf handmatig de sluiter open houden, zolang je dat wil.
Bulb Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bulb of met Bulb in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bulb inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bulb en verwijzingen daarnaartoe.
Bulb fotografie Wikipedia.
De man rechts maakt op afstand een foto van zijn gezin 1892. Bulb op een fotocamera aangeduid met de letter B is een sluitertijd instelling. Wanneer deze instelling gebruikt wordt zal de sluiter geopend blijven gedurende de tijdspanne dat de ontspanknop is ingedrukt.

Contacteer ons