Op zoek naar cursus?

cursus
Cursus Excel Den Haag / Westland Van Dijk Computeropleidingen.
Ook een strikt individuele Excel cursus is in Den Haag is mogelijk; een 1 op 1 cursus kost wel wat meer. Daar staat tegenover dat dat u de volledige aandacht van de docent krijgt en dat de cursus volledig op maat kan worden samengesteld.
Digitale Werkplaats.
BVF-cursus GGO Vergunningverlening.
Wat wordt er behandeld in de cursus? In de cursus komen aspecten aan de orde waar de BVF vanuit de wet en regelgeving mee te maken krijgt. Tijdens de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan hoe de BVF in de praktijk aan de eisen van het Besluit en de Regeling ggo kan voldoen.
Gratis cursus Rondkomen kun je leren Gemeente Groningen.
Home Groningse kredietbank. Gratis cursus Rondkomen kun je leren. In de cursus Rondkomen kun je leren van de Groningse Kredietbank GKB leert u beter uitkomen met uw geld. Wat zijn nu precies uw inkomsten en uitgaven? Waardoor kunt u in de schulden raken?
Cursussen WUR.
21 april 2021. Doorlopende cursussen start wanneer u wil. Online cursus langdurige bewaring van appels en peren. Online cursus Plantenveredeling. Online cursus Plant pathologie en entomologie. Online cursus Mens-dier interactie in de varkenshouderij. Online cursus Stressvrij omgaan met de koe.
Gratis e-cursus Introductie ALS ALS Centrum.
De e-cursus is zowel geschikt voor mensen die sinds kort met ALS-patiƫnten werken als ervaren professionals die hun kennis willen updaten. Wil je de laatste inzichten op het gebied van de oorzaak van ALS, fysieke en cognitieve symptomen en behandeling? Volg dan onze online introductie cursus over ALS. We leggen uit wat de ziekte inhoudt, geven een overzicht van het brede spectrum van symptomen en de begeleiding van de ALS behandelteams. Michael van Es geeft in de e-cursus Introductie ALS uitleg over symptomen en de laatste inzichten over de oorzaak en behandeling van ALS. Het doorlopen van deze e-cursus duurt ongeveer een uur. Je kunt op elk moment stoppen en later weer opnieuw inloggen. Desgewenst kun je cursusonderdelen overslaan. Aan het eind van de cursus kun je een persoonlijk certificaat downloaden als je voldoende vragen juist hebt beantwoord. Aan deze gratis e-cursus Introductie ALS is geen accreditatie verbonden.
Cursussen.
In de cursus word u vertrouwd gemaakt met de basiskennis van de elektrotechniek. U leert op een veilige manier eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Deze cursus is bedoeld voor werknemers die werken met machines of onderdelen hiervan waarbij pneumatische technieken worden gebruikt.
Basiscursus Intramed Cursus Opleiding Intramed.
Online: Kies een fijne plek met internet en volg de cursus waar jij wilt. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, geldt er een maximum van 10 deelnemers per cursus. Bij minder dan 5 deelnemers zijn wij genoodzaakt de cursus op een ander moment plaats te laten vinden.

Contacteer ons