Resultaten voor lightspeed

lightspeed
Lightspeed Exact Online koppeling backofficespecialist dealer4dealer.
Bij de synchronisatie is Lightspeed leidend voor alle componenten, behalve bij de voorraad. De voorraad synchroniseert altijd van Exact Online naar Lightspeed. Ik wil meer weten over Lightspeed. Kijk dan eens op de website van Lightspeed of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 020 820 23 91 NL.
Reviews voor Lightspeed Glassdoor.nl.
Verbeteringen bij Lightspeed kunnen worden doorgevoerd in druk. Door het grote succes van de Lightspeed producten is er genoeg te doen op een dag. Mocht je bij Lightspeed komen werken dan kan je rekenen op een gevulde dag in een gemotiveerd team!
Lightspeed wordt voorkeurspartner e-commerce DTG Emerce.
Waar Lightspeed de webshopoplossing in een self-servicevariant aanbiedt, realiseren de DTG webdesigners en webspecialisten de webshop voor de klant. MKB-bedrijven kunnen deze full-service webshop voortaan zowel bij Lightspeed als DTG afnemen. Daarnaast gaat Lightspeed een aantal diensten van DTG aan haar klanten aanbieden, zoals Facebook Advertising en SEO-analyse.
iPad kassasystemen en webshop software Lightspeed POS.
Met geïntegreerde betalingen beheer je alle transacties vanaf één plek en verbeter je de beveiliging. Bouw een mooie en converterende webshop, ook zonder technische vaardigheden. Beheer je voorraad centraal. Ontdek onze klanten. De drukte in de winkel maakt snel en flexibel werken belangrijk. De flexibiliteit van Lightspeed is een perfecte fit. De gebruiksvriendelijke backoffice van Lightspeed zorgt ervoor dat de Breda Group precies weet hoe ze ervoor staan en hoe ze verder kunnen bouwen. Fashion for Good maakt gebruik van de rapporten-functie om te kunnen zien wat in korte periodes succesvol is, en wat minder. Gedurende drukke schakelmomenten, zorgt Lightspeed ervoor dat alles soepel verloopt op het terras van Club Zand. Lightspeed helpt Maha bij het nemen van onderbouwde inkoopbeslissingen voor het volgende seizoen, en het hooghouden van de omloopsnelheid. De mobiliteit en intuïtieve layout van het systeem zorgen ervoor dat QO Amsterdam de drukte goed aankan, en nieuw personeel snel is ingewerkt.

Contacteer ons