Zoeken naar lightspeed

lightspeed
Lightspeed Exact Online koppeling backofficespecialist dealer4dealer.
Bij de synchronisatie is Lightspeed leidend voor alle componenten, behalve bij de voorraad. De voorraad synchroniseert altijd van Exact Online naar Lightspeed. Ik wil meer weten over Lightspeed. Kijk dan eens op de website van Lightspeed of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 020 820 23 91 NL.
Reviews voor Lightspeed Glassdoor.
Verbeteringen bij Lightspeed kunnen worden doorgevoerd in druk. Door het grote succes van de Lightspeed producten is er genoeg te doen op een dag. Mocht je bij Lightspeed komen werken dan kan je rekenen op een gevulde dag in een gemotiveerd team!
Lightspeed wordt voorkeurspartner e-commerce DTG Emerce.
Waar Lightspeed de webshopoplossing in een self-servicevariant aanbiedt, realiseren de DTG webdesigners en webspecialisten de webshop voor de klant. MKB-bedrijven kunnen deze full-service webshop voortaan zowel bij Lightspeed als DTG afnemen. Daarnaast gaat Lightspeed een aantal diensten van DTG aan haar klanten aanbieden, zoals Facebook Advertising en SEO-analyse.
iPad kassasystemen en webshop software Lightspeed POS.
Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties beheer alles binnen één systeem. Met ons kassasysteem wordt voorraadbeheer intuïtief, gaat verkopen gemakkelijk, realiseer je omzetstijging en groei je jouw onderneming. Geef je klanten een reden om terug te komen, met Lightspeed. Met geïntegreerde betalingen beheer je alle transacties vanaf één plek en verbeter je de beveiliging. Bouw een mooie en converterende webshop, ook zonder technische vaardigheden. Beheer je voorraad centraal. Ontdek onze klanten. De drukte in de winkel maakt snel en flexibel werken belangrijk. De flexibiliteit van Lightspeed is een perfecte fit.

Contacteer ons