Zoeken naar lightspeed

lightspeed
Lightspeed Exact Online koppeling backofficespecialist dealer4dealer.
Bij de synchronisatie is Lightspeed leidend voor alle componenten, behalve bij de voorraad. De voorraad synchroniseert altijd van Exact Online naar Lightspeed. Ik wil meer weten over Lightspeed. Kijk dan eens op de website van Lightspeed of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 020 820 23 91 NL.
Reviews voor Lightspeed Glassdoor.
Als je dat wel belangrijk vindt dan hoor je met een 9-5 mentaliteit echt NIET thuis binnen Lightspeed" in 7 reviews." Bij Lightspeed zijn we een grote familie en soms is het lastig om je work/life balance goed te houden" in 1 review.
Lightspeed wordt voorkeurspartner e-commerce DTG Emerce.
Waar Lightspeed de webshopoplossing in een self-servicevariant aanbiedt, realiseren de DTG webdesigners en webspecialisten de webshop voor de klant. MKB-bedrijven kunnen deze full-service webshop voortaan zowel bij Lightspeed als DTG afnemen. Daarnaast gaat Lightspeed een aantal diensten van DTG aan haar klanten aanbieden, zoals Facebook Advertising en SEO-analyse.
iPad kassasystemen en webshop software Lightspeed POS.
Het complete en snelle systeem van Lightspeed kan iedere drukte in je onderneming makkelijk aan. Online horeca kassasysteem. Geïntegreerde offline modus. Ontdek ons Restaurant kassasysteem. Uitzonderlijke klantenservice onderscheidt ons van de rest. Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, webinars, demo's' en video's' allemaal gratis. Inspirerende verhalen van ondernemers in meer dan 100 landen. We zijn in meer geïnteresseerd dan alleen ondernemingen. We willen de mensen achter de onderneming leren kennen: het hart van de community. Ontdek alle verhalen. In 2018 opende franchiseconcept LOsteria voor het eerst zijn deuren in Nederland. Toen het in Amsterdam een succes bleek, werd nét voor de.

Contacteer ons