Zoeken naar rotterdam

rotterdam
BIRD Podium, club en restaurant.
Vul het aanvraagformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Sign up for Nieuwsbrief. Everything Live Club Food Garden. Pop Jazz Soul Hip Hop Funk Electronica World Singer-Songwriter. 3032 AH Rotterdam. like follow look. We use cookies to provide you with a speedy website, personalise our content and ads, enable certain functionality on social media and to track our website traffic.
Rotterdam travel The Netherlands, Europe Lonely Planet. logo.
Rotterdam wins all the plaudits for its innovative drinking and dining scene, but the adjacent city of Schiedam is in a league of its own when it comes to. Food and drink How to live like a Local in Rotterdam.
Home Bevrijdingsfestival Zuid-Holland.
Bevrijdingsfestival Zuid-Holland vindt plaats op dinsdag 5 mei 2020 van 12.30 23.00 in Het Park aan de voet van de Euromast in Rotterdam. Het festivalterrein is te bereiken via ingang de Kievitslaan/Parklaan. Bij het betreden van het festivalterrein zijn enkele regels van toepassing.
Rotterdam DOCK.
DOCK Rotterdam blijft actief in coronatijd. 06 november 2020. Vanaf woensdagavond 4 november 22.00 uur gaan onderstaande richtlijnen voor komende twee weken in voor de regio Rotterdam: Groepsactiviteiten gaan vanaf nu tot en me Lees verder. Digitale ondersteuning bij administratie ordenen.
Dag van de Architectuur Rotterdam.
Office for Metropolitan Information. De 35ste editie van de Dag van de Architectuur Rotterdam is dit jaar nét even anders. De Dag van de Architectuur kon in juni niet doorgaan en vindt daarom dit jaar gelijktijdig met Open Monumentendag Rotterdam plaats, op 12 en 13 september.
Kijk Kubus Museumwoning Rotterdam.
De locatie is fantastisch. Centrum-oost met Station Blaak, de Markthal en weekmarkt, de Centrale Bibliotheek, en de Oude Haven in de directe omgeving. Dat Rotterdam als architectuurstad internationaal bekend is geworden is mede te danken aan het expliciete voorkomen van de kubuswoning.
Home Trompenburg.
De tuin ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen en is een ware schatkamer voor plantenkenners en een weldaad voor wandelaars op zoek naar rust in een drukke stad. Vier de Zomer in Trompenburg!
Laurenskerk Rotterdam Ontmoet historie, creëer toekomst.
480 664 Ingrid van Meggelen /wp-content/uploads/laurenskerk_logo_b.png Ingrid van Meggelen 2021-01-10 125756: 2020-09-15 150757: A spectacular Happy New Year 2021. Domestica Rotterdam Verborgen verleden. woensdag 20 januari 2021 2030-2145: uur. Serie: Domestica Rotterdam 20 januari 2021 / 0 Reacties / in Agenda, Domestica Rotterdam / door Ingrid van Meggelen.

Contacteer ons