Op zoek naar wehkamp?

wehkamp
Wehkamp nog steeds in rode cijfers Vakblad Mannenmode.
Dat blijkt uit het jaarverslag dat Wehkamp vorige week heeft gedeponeerd. De webwinkel telde ruim 26, miljoen klanten, ongeveer net zoveel als het jaar ervoor. Wehkamp zag de verkopen tijdens de coronacrisis toenemen en verwacht dat die trend zich de komende tijd voortzet.
Wehkamp: 30 banen weg, dc gaat dicht en meer automatisering Warehouse Totaal.
Wehkamp is hierover in gesprek met de vakbonden, zo laat de e-tailer weten in een persbericht. In het dc in Zwolle is Wehkamp van plan om een nieuwe en moderne fotostudio in te richten. Momenteel heeft Wehkamp een aparte fotostudio in Zwolle en er worden op dagelijkse basis producten vervoerd tussen het warehouse en de studio.
Solar Magazine Wehkamp plaatst 5.000 zonnepanelen op tweede distributiecentrum in Zwolle.
Wehkamp heeft een tweede distributiecentrum geopend in Zwolle. Het nieuwe gebouw wordt voorzien van 5.000 zonnepanelen. Het nieuwe pand is gekoppeld aan het huidige gebouw, waardoor een multifunctioneel en flexibel distributiecentrum ontstaat van ruim 100.000 vierkante meter. Wehkamp heeft, samen met vastgoedpartner WDP, gekozen voor zogenaamde duurzame groei.
Producten van wehkamp.nl Online-Shop. category_icon.
Australian Browning leren sneakers bruin. VERO MODA longsleeve Britt met panterprint bruin/rood/wit. wehkamp coat met wol donkerblauw. NOISY MAY spijkerjurk NMLISA medium blue denim. Geisha jersey jurk met all over print en ceintuur zwart/rood. whkmp's' own parka blauw all-over print. Antony Morato MMFW01331-LE300002 leren sneakers zwart.
Wehkamp.nl past slogan aan MIXonline.
Download artikel als PDF. dhz digitaal Nieuws Online reclame slogan tuin Webshop wehkamp. Volgen via je persoonlijke nieuwsoverzicht. Selecteer de onderwerpen waarvan je via MijnMIX op de hoogte gehouden wilt worden. dhz digitaal Nieuws Online reclame slogan tuin Webshop wehkamp.
Wehkamp catalogus meubels outlet BESLIST.nl.
Alle voordelen van de wehkamp boxspring LarvikWe hebben alle voordelen van deze boxspring voor je op een ri. Kave Home dressoir Taiana. Console tafel uit de Taiana collectie, ontworpen door Jordi Díaz, lid van het eigen ontwerpteam van Kave Home.
Stakingen Wehkamp gaan door, stakers laten zich niet uitputten FNV.
Het werk op het distributiecentrum van Wehkamp in Maurik ligt nu bijna twee weken stil. Ook in Zwolle wordt er gestaakt door medewerkers van Wehkamp. Er is de afgelopen week verschillende keren achter de schermen informeel overleg gevoerd door FNV met Wehkamp.
Wehkamp Dossier met highlights rond deze webwinkel.
Wehkamp wil dolgraag het aantal retouren bij bestelde kleding laten afnemen, maar dat gaat niet van de ene op de andere dag. Het grootste probleem ligt niet bij Wehkamp zelf, maar bij het feit dat al die kledingmerken verschillende maten hanteren.

Contacteer ons